Test
Check it out

AutoMedium

CONTENT IN MOTION

AutoMedium is het eerste en enige ‘full service’ contentbureau in België dat is gespecialiseerd in de creatie, bewerking én vertaling van kwalitatief hoogwaardige automotive content . Deze onestopshop richt zich enerzijds op uitgeverijen, mediabedrijven en communicatiebureaus (Editorial Content) en anderzijds op onder meer autobedrijven, toeleveranciers en leasingmaatschappijen (Business Content). Onder het motto ‘ 1 + 1 = 3’ is AutoMedium VOF ontsproten aan de jarenlange en vruchtbare samenwerking tussen het algemene communicatiebureau Demets Taal & Media BVBA en het automotive vertaal- en copywritingbureau Words in Gear BVBA.

Lees meer

Taalminnende ‘petrolheads’

Editorial Manager

Johan Demets

Johan is een in 1987 afgestudeerde licentiaat Germaanse filologiedie al van kindsbeen af gepassioneerd is door auto’s en op de middelbareschoolbanken gebeten raakte door het mediavirus, als kernredacteur van het schooltijdschrift en hoofdredacteur van het plaatselijke KSA-bondstijdschriftje. Vandaar dat hij in 1991 als bijbaan startte met een communicatiebureautje, dat aanvankelijk was gespecialiseerd in schrijf- en vertaalwerk voor de auto- en mobiliteitssector, maar in de loop der jaren steeds meer is geëvolueerd naar (commerciële) bedrijfscommunicatie voor kmo’s en zelfstandigen (Demets Taal & Media BVBA).

Lees meer
Business Manager

Dieter Quartier

Dieter is een ‘petrolhead’ in hart en nieren, die in juli 2000 afstudeerde als licentiaat vertaler zakelijke communicatie voor de talen Engels en Italiaans. Nadat hij stage had gelopen als redactieassistent bij AutoGids, waar Johan Demets toen als ‘redactiemanager’ onder meer de stagiairs rekruteerde en begeleidde, had hij de smaak voor automotive communicatie helemaal te pakken en startte hij in bijberoep met het vertaalbureautje Dqtranslations. Dat was het begin van een bijzonder hechte samenwerking met Johan, want sindsdien heeft Dieter bijna onafgebroken als prioritaire freelance redacteur-vertaler meegewerkt aan AutoGids, zijn speciale edities (zoals de KoopWijzer en Miles) en zijn website (AutoGids.be).

Lees meer

Route

Adres

  • Duboisstraat 50
  • 2060 Antwerpen
  • Navigeer
© AutoMedium 2017